The Friendly Swede söker Amazon Account Manager till Uppsalakontoret!

Vill du vara med på en spännande resa och bli vår nästa Amazonexpert? 

The Friendly Swede är ett e-handelsbolag med ett stort fokus på ehandelsplattformen Amazon. Vi är baserade i Uppsala men världen är vår marknad. Vi har idag försäljning via Amazon i USA, Japan och 6 länder i Europa.

Din kommande roll

Som Amazon Account Manager kommer du att ha det övergripande ansvaret för våra 7 Amazonkonton runt om i världen och aktivt jobba med att maximera vår försäljning på dessa marknader. Du kommer att jobba med att driva trafik inom Amazon till våra produktsidor, både organiskt via Amazon SEO och via betalda annonser. Vidare så ansvarar du för att våra produkterbjudanden framställs på bästa möjliga sätt för att säkerställa en hög konverteringsgrad. Amazon utvecklas kontinuerligt så att förkovra sig i Amazons utveckling samt säkerställa att vi jobbar därefter är en viktig del av rollen.  

Om dig

Du är en glad och positiv person som vill ta ansvar, är resultatinriktad och har ett strukturerat arbetssätt. Du triggas av att jobba med siffror och att analysera data. Du behärskar det engelska språket på en mycket hög nivå. Du är tekniskt lagd, gillar att tänka kreativt och har en “tar reda på”-mentalitet. Du vill ha en stimulerande arbetsplats där man får vara med och påverka framtiden. Ehandelns utveckling och Amazons framfart tycker du är spännande och roligt att lära dig mer om!

Dina erfarenheter

Du har en högskoleutbildning alternativt några års arbetslivserfarenhet med dokumenterad framgång. Tidigare erfarenhet av e-handel eller Amazonförsäljning specifikt är inget krav, du kommer att få lära dig det du behöver på plats!

Vad erbjuder vi dig?

Vi erbjuder dig möjligheten att bli expert på en av världens största marknadsplatser. Vi är ett litet bolag med stora ambitioner och du kommer att få vara delaktig i vår fortsatta globala expansion, både kopplat till din roll men även till företagets totala utveckling. Du kommer vidare att spendera dina dagar i centrala Uppsala på ett härligt kontor med fantastiska kollegor.

Är du rätt person för jobbet och vill vara med på en spännande och utmanande resa?

Skicka ett mail med ditt CV samt att du kortfattat berättar varför du är rätt person för jobbet. Har du frågor är du såklart välkommen att höra av dig till Jonas eller Julia enligt nedan.

Kontaktinformation:
Jonas Carlsson - CEO
jonas.carlsson@thefriendlyswede.com
0730709090

Julia Rönnblom - Sales & Marketing Manager
julia@thefriendlyswede.com
0762616584